• Lorem ipsum

Huonekalut

 

Sisusta kotisi lämminhenkiseen boho-tyyliin korkealaatuisilla, käsityönä valmistetuilla kalusteilla.

Raffian kalustekokoelma koostuu tarkoin valikoiduista, Indonesiassa käsinvalmistetuista rottinkisista sohvista, trendikkäistä poufeista, ihanista tiikkipuisista jakkaroista ja monista muista omaa ainutlaatuista tarinaansa kertovista huonekaluista, joilla luot kotiisi ripauksen Balin lämpöä. Jokainen sisustuskokoelmamme kalusteista valmistetaan vastuullisesti ympäristöä säästäen ja reilun kaupan arvoja noudattaen. Raffian yksilölliset tuotteet valmistetaan 100% käsin ja jokainen tuote on todellinen taidonnäyte perinteisistä käsityötaidoista.

€999,95
Hartsista valmistettu uniikki, upea ja moderni kahvipöytä nykyaikaiseen sisustustyyliin! Huomaa myös musta värivaihtoehto.

Jokainen tuote on tehty käsin luonnonmateriaaleista. Siksi pienet erot väreissä ja koossa ovat mahdollisia. Lue lisää
Bazar Bizar
Tuotekoodi JACA017N-120x70
€299,95
Käsintehty, puinen Island Sohvapöytä sopii jokaiseen kotiin luomaan lämmintä ja rentoa tunnelmaa. Island Sohvapöydän uniikki ulkomuoto ja erityisen kaunis, vaihteleva luonnonsävy ihastuttavat! Jokainen tuote on tehty käsin luonnonmateriaaleista. Siksi pie Lue lisää
Bazar Bizar
Island Sohvapöytä - Natural
€299,95
Bazar Bizar
Tuotekoodi JACA006N
€224,95
Valloittavan kaunis Raffia Shaggy Jakkara luo kotiin viidakon tuntua ja lämminhenkistä, boheemia sisustustyyliä. Tämä uniikki Jakkara on ihanan aurinkoinen katseenvangitsija, joka varmasti huomataan! Katso myös muut Raffia sarjan upeat tuotteet.

Jokainen Lue lisää
Bazar Bizar
Raffia Shaggy Jakkara - Pyöreä
€224,95
€1.799,95
Upea 8-10 hengen Suar ruokapöytä on keittiön keskipiste, ja todella tyylikäs kokonaisuus ajattomilla mustilla teräsjaloilla ja trendikkäällä vaalealla puuosalla. Suar ruokapöytä on varma ja elegantti valinta jokaiseen kotiin, sillä se sopii yhteen niin tu Lue lisää
Bazar Bizar
Tuotekoodi BAJN014N-L-80
€299,95
Kaunis käsintehty Meriheinä Pouf on upea ja monikäyttöinen tuote kodinsisustukseen - rauhoittava luonnonsävy sopii täydellisesti skandinaaviseen kotiin luomaan lämpöä ja hyvää tunnelmaa. Trendikäs pouf on tämän hetken yksi suosituimmista sisustuselementei Lue lisää
€249,95
Kaunis käsintehty puuvillainen rahi on monikäyttöinen tuote kodinsisustukseen, ja sen rikas luonnonmukainen väritys sitoo ympäriltään monenlaiset sävyt yhteen tasapainoiseksi kokonaisuudeksi. Aseta rahi nojatuolin tai sohvan eteen ja lepuuta sen päällä ja Lue lisää
Bazar Bizar
Tuotekoodi JACA011N-120x40
€249,95
Käsinvalmistettu Porto Meriruoko Penkki on kaunis sisustuselementti, joka viimeisteleen lämpimän, boheemin sisustustyylin. Maanläheisen sävynsä ja keveän ilmeensä ansiosta Porto Meriruoko Penkki sopii jokaiseen sisustukseen.

Jokainen tuote on tehty käs Lue lisää
€574,95
Boheemi, lämminhenkinen ja vaalea yhden istuttava sohva toimii niin olohuoneessa kuin katetulla terassillakin. Istu alas, nojaa taakse ja rentoudu mukavalla ja trendikkäällä sohvalla!

Jokainen tuote on tehty käsin luonnonmateriaaleista. Siksi pienet er Lue lisää
Bazar Bizar
Tuotekoodi JAAM002N-120
€249,95
Käsinvalmistettu puinen Suar Penkki lisää kotiisi istumatilaa samalla luoden ympärilleen lämminhenkistä, boheemia sisustustyyliä. Tällä ainutlaatuisella penkillä istut mukavasti tyylistäsi tinkimättä.

Jokainen tuote on tehty käsin luonnonmateriaaleista. Lue lisää
Bazar Bizar
Suar Penkki - Natural - 120 cm
€249,95
Bazar Bizar
Tuotekoodi JACA003NW-140
€749,95
Ainutlaatuisen kauniin Island Nojatuolin avulla luot kotiin hetkessä lämminhenkistä, boheemia tunnelmaa. Nojatuolin luonnonsävyinen runko ja valkoiset pehmusteet sopivat hyvin skandinaaviseen kotiin! Nämä lempeät ja raikkaat sävyt on helppo yhdistää muuhu Lue lisää
Tuotekoodi BADE002B-110
€999,95
Hartsista valmistettu uniikki, upea ja moderni kahvipöytä nykyaikaiseen sisustustyyliin! Huomaa myös valkoinen värivaihtoehto.

Jokainen tuote on tehty käsin luonnonmateriaaleista. Siksi pienet erot väreissä ja koossa ovat mahdollisia. Lue lisää
€624,95
Arvokkaasta tiikkipuusta ja vuohennahasta käsin valmistettu boheemi yhden istuttava sohva toimii niin olohuoneessa kuin katetulla terassillakin. Istu alas, nojaa taakse ja rentoudu mukavalla ja trendikkäällä sohvalla! Käytä yhdessä saman sarjan Island Com Lue lisää
Bazar Bizar
Tuotekoodi JACA007N-35
€149,95
Hurmaava Raffia Pom Pom Jakkara ihastuttaa suloisilla pom pom tupsuillaan! Tällä jakkaralla istut tukevasti ja luot kotiin lämminhenkistä, boheemia sisustustyyliä. Uniikki Raffia Pom Pom Jakkara on ihanan aurinkoinen katseenvangitsija joka varmasti huoma Lue lisää
Bazar Bizar
Raffia Pom Pom Jakkara
€149,95
€169,95
Arvokkaasta tiikkipuusta valmistettu trendikäs vaalea baarituoli sopii niin grillijuhliin terassille kuin arkiaamupalalle keittiösaarekkeella!

Jokainen tuote on tehty käsin luonnonmateriaaleista. Siksi pienet erot väreissä ja koossa ovat mahdollisia. Lue lisää
€574,95
Arvokkaasta tiikkipuusta ja juutista käsin valmistettu boheemi yhden istuttava sohva toimii niin olohuoneessa kuin katetulla terassillakin. Istu alas, nojaa taakse ja rentoudu mukavalla ja trendikkäällä sohvalla!

Jokainen tuote on tehty käsin luonnonm Lue lisää
Tuotekoodi JAAM018N-160
€624,95
Minimalistisen kaunis ja monenlaiseen sisustustyyliin sopiva hylly sisätiloihin tai katetulle terassille. Asettele hyllylle piristäviä huonekasveja, lempikirjasi, valokuvat rakkaimmistasi, suloisia koreja pienesineiden säilytystä varten, tai vaikka Raffia Lue lisää
€299,95
Arvokkaasta tiikkipuusta valmistettu kauniin vaalean sävyinen boheemi vaaterekki sopii esimerkiksi eteiseen takkeja, huiveja ja kenkiä varten. Tutustu myös saman sarjan Island vaatenaulakkoon ja pyyhetelineeseen!

Jokainen tuote on tehty käsin luonnonma Lue lisää
€399,95
Arvokkaasta tiikkipuusta käsin valmistettu rento ja monikäyttöinen pöytä sopii niin brunssibuffetin tarjoiluun ruokailutilassa, BBQ iltaan katetulla terassilla, kuin työpöydäksi etätyöläiselle tai koululaisellekin. Huomaa myös musta värivaihtoehto.

Jok Lue lisää
Bazar Bizar
Tuotekoodi JACA010N-60
€174,95
Ihanan boheemi, käsityönä valmistettu Raffia Penkki on sisustuksen uniikki yksityiskohta - Kaunis esimerkiksi Raffia Nojatuolin kanssa!

Jokainen tuote on tehty käsin luonnonmateriaaleista. Siksi pienet erot väreissä ja koossa ovat mahdollisia. Lue lisää
Bazar Bizar
Raffia Penkki - 60 cm
€174,95
€999,95
Hartsista valmistettu uniikki, upea ja moderni kahvipöytä nykyaikaiseen sisustustyyliin! Tutustu myös muihin elegantteihin High Gloss sarjan pöytiin.

Jokainen tuote on tehty käsin luonnonmateriaaleista. Siksi pienet erot väreissä ja koossa ovat mahdoll Lue lisää