• Lorem ipsum

 

Tuotteidemme ainutlaatuinen tarina alkaa Indonesian auringon alla tanssivien saarten taivaallisilta paratiisirannoilta

 

Mistä tuotteemme tulevat?

Kaikki Raffian verkkokaupan valikoimissa olevat tuotteet ovat käsintehtyjä ja uniikkeja, jolloin mikään tuote ei ole myöskään täysin samanlainen. Tuotteemme ovat balilaisten perheiden käsialaa, ja jokaisella tuotteella on oma kaunis tarina kerrottavanaan. Kun valitset käsityönä valmistetun tuotteen tehdasvalmisteisen sijaan, tuet arvokkaalla tavalla lähituotantoa. 

Valikoimiimme päätyy sellaiset valmistajat ja merkit, joidenka arvot kohtaavat omamme. Tällä hetkellä mallisto koostuu pääosin Belgialaisen Bazar Bizarin upeista tuotteista. Jokainen tuote ja sen yksityiskohdat tarkistetaan valmistusprosessin päätteeksi ja hienosäädetään tarpeen mukaan. Tuotteiden valmistuksessa kiinnitetään huomiota myös tarkoin siihen, että niiden valmistuksessa noudatetaan reilun kaupan arvoja - meille on hyvin tärkeää, että jokaisella työntekijällä on hyvät työolosuhteet ja heille taataan reilu palkka tehdystä työstä.

 

Miten huomioimme ympäristöä?

Korkealaatuiset sisustustuotteemme on tehty ympäristöystävällisistä materiaaleista, kuten vesihyasintista, rottingista sekä bambusta. Korihuonekaluihin käytetyistä muoveista osa on kerätty Balin rannoilta ja merestä.

Joka vuosi miljoonat kookospähkinänkuoret hävitetään jätteenä, mutta niille tarjotaan nyt kaunis uusi elämä kynttilälyhtyinä ja riisi -tai salaattibowleina. Valikoimastamme löytyy myös muun muassa 100% bambupillejä, jotka ovat kestävämpi vaihtoehto muovipilleille, sekä ekologisesta juutista valmistetut laukut, sisustustyynyt ja monet muut tuotteet.

 

Mistä Raffia sai alkunsa?

Raffian tarina alkoi rakkaudesta lämminhenkiseen ja viihtyisään sisustamiseen. Sana raffia kuvaa sekä upeaa palmua että jotakin rouheaa ja karunkaunista. Raffia on kunnianosoitus käsityöläisyydelle ja kaikki tuotteemme tehdään käsityönä luonnollisista materiaaleista,  kuten palmunlehdistä, meriruohosta, bambusta ja sisalista. Jokaisen tuote on uniikkia käsityötä ja jokaisella on oma ainutlaatuinen tarinansa. 

Toinen perustajistamme, Sara Sieppi, kertoo: ”Kun matkustin elämäni ensimmäistä kertaa Balille, sen tunnelma vei minut mukanaan. En ollut törmännyt Suomessa liiemmin bohotyyliseen sisustukseen, ja innostuin siitä kovasti. Täytin matkalaukkuni erilaisilla kotituliaisilla ja aloitin vähitellen sisustusoperaation kohti ikuista Balin matkaa. Nyt kotini on sellainen. Olen haaveillut vuosia siitä, että saisin jakaa tätä inspiraatiota teille. Olen todella iloinen, että voimme esitellä sinulle laajan tarjontamme. On kunnia päästä tekemään kodistasi maailman parasta paikkaa. Ihanaa, kun löysit tiesi verkkokauppaamme.”

Toinen perustaja Jutta Larm, jatkaa: ”Olemme mieheni kanssa intohimoisia sisustajia ja oma kotimme on kokenut viimeisen parin vuoden aikana aikamoisen muutoksen. Kovat valkoiset korkeakilltoiset teolliset materiaalivat ovat saaneet siiryä sivuun ja tilalle on tullut lämpöä puun ja sielukkaiden sisustustuotteiden muodossa. Olen onnellinen, että voimme tarjota inspiraatiota myös sinun kotiisi. Lähde rohkeasti kokeilemaan, mitä luonnonmateriaalien sielukkuus saa aikaan sinun kotonasi. Kiitos, että olet tutustumassa tuotteisiimme."

 

Raffia kutsuu sinut aurinkoiseen ja tunnelmalliseen lomakohteeseen.
Tätä lomaa et haluaisi päättää koskaan - eikä sinun tarvitsekaan.