• Lorem ipsum

Valaisintarvikkeet

€39,95
Kangaspäällysteinen johto, jossa valmiina lampunpidike E14 kannalla. Yhdistä useisiin eri tuotevalikoimamme valaisimiin ja viimeistele kokonaisuus tyylillä. Katso myös kullan ja mustan väriset vaihtoehdot.

Jokainen tuote on tehty käsin luonnonmateriaal Lue lisää
Bazar Bizar
Tuotekoodi FL-G
€39,95
Kangaspäällysteinen johto, jossa valmiina lampunpidike E14 kannalla. Yhdistä useisiin eri tuotevalikoimamme valaisimiin ja viimeistele kokonaisuus tyylillä. Katso myös natural ja musta värivaihtoehdot. Lue lisää
Bazar Bizar
Tuotekoodi FL-B
€39,95
Kangaspäällysteinen johto, jossa valmiina lampunpidike E14 kannalla. Yhdistä useisiin eri tuotevalikoimamme valaisimiin ja viimeistele kokonaisuus tyylillä. Katso myös natural ja kulta värivaihtoehdot. Lue lisää
€99,95
Juuttikangaspäällysteinen johto kattovalaisimia varten kolmella lampunpidikkeellä. Yhdistä useisiin eri tuotevalikoimamme valaisimiin ja viimeistele kokonaisuus tyylillä. Katso myös musta värivaihtoehto.

Jokainen tuote on tehty käsin luonnonmateriaalei Lue lisää
€149,95
Juuttikangaspäällysteinen johto kattovalaisimia varten viidellä lampunpidikkeellä. Yhdistä useisiin eri tuotevalikoimamme valaisimiin ja viimeistele kokonaisuus tyylillä. Katso myös musta värivaihtoehto.

Jokainen tuote on tehty käsin luonnonmateriaalei Lue lisää